پوستر کنفرانس

نمایه مقالات در پایگاه های معتبر

ورود به سامانه داوری مقالات

آمار بازدید

افراد آنلاین 1

بازدید امروز : 6

بازديد دیروز : 85

کل بازدید : 23459

اطلاعات دبیرخانه کنفرانس

محورهای همایش

محورهای اصلی

روش های نوین فرآوری در صنایع غذایی

نقش صنايع غذايي در مديريت تغذيه جامعه

روش های نوین پایش کیفیت

آموزش، رسانه و سلامت غذا

ایمنی مواد غذایی

گیاهان دارویی و ادویه ای و صنایع وابسته

فرآورده های غذایی ارگانیک

میکروبهای مفید و مضر در تکنولوژی های مربوط به غذا

ریزپوشانی(میکرو کپسولاسیون) در صنایع غذایی

سموم و ترکیبات ضد تغذیه ای در مواد غذایی

فرآیندهای غشایی در صنایع غذایی

کاربرد ضایعات مواد غذایی

نانو فناوری در صنایع غذایی

مواد نگهدارنده طبيعي

مدل سازی و بهینه سازی فرآیند در صنایع غذایی

روشهاي کاهش بکارگيري افزودني¬ها و مواد نگهدارنده مصنوعي در محصولات غذایی

کاربرد زیست فناوری در صنایع غذایی

استانداردهاي استفاده از افزودني ها و مواد نگهدارنده

بسته بندی در صنایع غذایی

بسته بنديهاي مقاوم در برابر آلودگي هاي ميکروبي، شرايط فيزيکي و محيطي

بهینه سازی سیستم های نوین در تضمین کیفیت

نقش غذاهاي آماده در مديريت بحران

فرآوری پسماندهای کشاورزی

روش¬هاي ارزيابي ميزان آلودگي مواد اوليه

تولید و ارزش غذایی محصولات بومی

شيوه هاي محافظت مواد غذایی بسته بندي شده از آلودگي هاي نامتعارف

راهکارهای کاهش افزودنی های مصنوعی در صنایع غذایی

روش هاي شناسایی و رفع آلودگي هاي نامتعارف در مواد اوليه و توليدات صنايع غذایی ذخيره شده

نقش مدیریت در صنایع غذایی

جایگاه مکمل‌های غذایی و رژیمی در بخش تولیدکنندگان و واردکنندگان

بهینه سازی مصرف انرژی در صنایع غذایی

پدافند غیر عامل در صنایع غذایی

روش های نوین فرآوری و نگه داری مواد غذایی

فرمولاسیون، تنوع بخشی و صادرات مواد غذایی

نانو تکنولوژی و نانوبیوتکنولوژی در صنایع غذایی

عملکرد سازمانهای نظارتی و اجرایی در صادرات و واردات مواد غذایی

میکروبیولوژی و بیوتکنولوژی در صنایع غذایی

سیاستهای حمایتی دولت، قوانین و مقررات صنایع

غذاهای فراسودمند، پری بیوتیک و پروبیوتیک

روش های انبارش و انبارداری تولیدات صنایع غذائی

شیمی مواد غذایی و افزودنی های غذایی

مدیریت کیفیت در لجستیک مواد غذائی با رویکرد نگهداری حداکثری

بهداشت و کنترل کیفیت مواد غذایی

روش های شناسائی و رفع آلودگی های نامتعارف در مواد اولیه و تولیدات صنایع غذا ایمنی و امنیت غذایی

بهینه سازی استفاده از پسماندهای صنایع غذایی

بهداشت محیط ، نظافت، ضدعفونی و گندزدایی

اصلاح الگوی مصرف مواد غذایی

فناوری( خلاء ،ازون ، انجماد سریع)

بهره وری مصرف انرژی در صنایع غذایی

کاربرد اشعه ماوراء بنفش و اشعه مادون قرمز

طراحی مواد غذایی برای بیماران ، نوزادان و افراد مسن

طراحی کارخانجات مواد غذایی و بهینه سازی انرژی

طراحی مواد غذایی خاص برای ماموریت های ویژه فضایی و نظامی

چالشها و راهکارهای تولید، توزیع و مصرف مواد غذایی

سایر پژوهش های نوین درعرصه علوم و صنایع غذایی

تغذیه در بارداری

بسته بندی های نوین، ماشین آلات و تجهیزات جدید در صنایع غذایی

محور آزاد

محورهای فرعی

زراعت و اصلاح نباتات

باغبانی

گیاهان دارویی، ادویه ای و صنایع وابسته

شیلات و منابع طبیعی

علوم دامی

سایر محورهای مرتبط با موضوع کنفرانس

محورهای استانی

  نقش و جایگاه دامداریهای سنتی و صنعتی در تولید شیر سالم در استان البرز

  مشکلات صنعت گاو شیری و راه های ارتقاء سرانه مصرف شیر در استان البرز

نقش بسته بندی، حمل و نقل و شرکتهای تعاونی در سلامت شیر