پوستر کنفرانس

نمایه مقالات در پایگاه های معتبر

ورود به سامانه داوری مقالات

آمار بازدید

افراد آنلاین 1

بازدید امروز : 0

بازديد دیروز : 5

کل بازدید : 25030

اطلاعات دبیرخانه کنفرانس

دستورالعمل تهیه پوستر

راهنما و دستورالعمل تهيه پوستر

  کلیه پژوهشگران محترم سومین کنفرانس ملی دستاوردهای نوین در صنایع غذایی و تغذیه سالم که مقاله آنها به صورت پوستر پذیرفته شده است، لطفاً به منظور یکنواختی در ارایه پوسترها به نکات ارايه شده در ذيل توجه نمایید:

v    پوستر مقاله در ابعاد 50 در 70 سانتیمتر مربع تهیه شود (50 سانتی­متر عرض و 70 سانتی­متر ارتفاع).

v    اندازه فونت های استفاده شده در تنظیم پوستر، به گونه­ای باشد که مطالب از فاصله 1 متری خوانده شود.

v    طراحي و تركيب بندي رنگ به سليقه نويسندگان گرامي بستگي دارد.

v    لازم است نویسنده پوستر در زمانِ ارائۀ پوسترها در کنار پوستر خویش حضور داشته باشد. در صورتی که فرد دیگری غیر از نویسنده(گان) اصلی حضور داشته باشند، حتماً از مطالب پوستر مطلع باشد.

v    پوستر باید بر کاغذ مناسب چاپ شود. (دبیرخانه همایش به هیچ وجه مقاله‌های تهیه شده بر روی کاغذهای A4 را نمی‌پذیرد).

v    ترتیب مطالب در قسمت فوقانی پوستر به ترتیب شامل:

عنوان مقاله

نام نویسندگان/ مؤسسه‌ها

متن مقاله

v    درج نام "دومین کنفرانس ملی دستاوردهای نوین در صنایع غذایی و تغذیه سالم" بر روی پوستر الزامی است.

نحوه تحویل پوستر به دبیرخانه کنفرانس:

 شرکت کنندگان حضوری: پژوهشگران و شرکت کنندگانی که به صورت حضوری در کنفرانس شرکت می­نمایند، پوستر چاپ شده خود را روز برگزاری کنفرانس به میز پذیرش تحویل دهند، پوستر توسط مسئولین کنفرانس در سالن نصب خواهد شد.

شرکت کنندگان غیر حضوری: پژوهشگران و شرکت کنندگانی که به صورت غیر حضوری در کنفرانس شرکت می­نمایند می­بایست حداکثر تا تاریخ 30 مردادماه 1397 پوستر پرینت شده خود را به آدرس دبیرخانه ارسال نمایند یا در قسمت خدمات پروفایل خود گزینه چاپ پوستر را انتخاب و فایل طراحی شده پوستر خود را حداکثر تا تاریخ 30 مردادماه 1397 به آدرس ایمیل (3foodconf@gmail.com) ارسال نمایند.

توجه
در صورتی که پوسترها مطابق دستورالعمل فوق آماده نشده باشند و در روز کنفرانس ارائه نشوند گواهی ارائه پوستر صادر نخواهد شد.   

کلیه پژوهشگران می توانند از فایل زیر جهت راهنمایی طراحی پوستر خود استفاده نمایند.